Fett och navkaplsar

Idag har det vart fullt ståhej återigen men system som krabbar, saker som försvinner och missas och allt har som vanligt ordnat sig och blivit väldigt bra! Det var tur att morgondagens tripp till Totebo blev inställd på ett sätt, har en del jag behöver bli klar med innan jag stämplar ut från kontoret och drar till Vietnam. Jag hade egentligen behövt jobba några timmar till idag men jag ville hälsa på Fia, Mange och Lisa innan jag åker. Det sista som gjordes på kontoret var att smörja lite beslag med fett och montera.
 
Kaffet var gott hos faster och Mange satte på mina navkapslar. Nu är min röda bil mycket tjusig i sina silver/rosa hjulsidor!
 
Hemma har jag hunnit packa lite, äta, rengjort båda kattlådorna och varvat ner. Jag har tvättat sängkläder och Almas handduk o filt så inatt blir det att sova på soffan. Det blir det nog även imorgon för jag lär inte sova mycket om jag får bestämma själv. Jag vill hålla mig vaken så mycket som möjligt så att jag kan sova på flyget. Det kommer ju att ta några timmar.
 
Nu ska jag minsann sova!
 

Långt

Ja ett långtjobbpass precis som igår! Utbildning mer än hela dagen och resten var mest frustrerande men resan på torsdag blev iaf inställd vilket innebär att jag kan fokusera helt på Vietnam!

Har iaf hunnit med att byta däck på bilen och tagit en sista korv innan Ingvar stängde portarna till världens första IKEA-varuhus för gott!

Kollade även om passet låg kvar där ja la det och så var fallet ;)

6

Klockan sex gick jag upp idag. Omänskligt för mig, jovisst men har man mycket att göra på två dagar finns det inte mycket mer att välja på.

Hallen

Nu efter att ha använt mitt nya verktyg har jag äntligen fått upp skoskåpet! Är superdupernöjd för hallen blev genast mycket mysigare :) min lägenhet är bara bäst!

💗

Övertid

Det är precis vad det blir idag. Klockan är 17.39 och jag lär sitta här ett tag till så jag tog mig en paus nu. Det är mycket som ska hända och vara gjort innan torsdag och just nu ser det ändå ganska så ljust ut.
Jag ser inte framemot att cykla hem i regnet. MEN idag har jag köpt ett verktyg så att jag kan få upp mitt tjusiga skoskåp, eller rättare sagt väggfästa det. Det gick ju inte så bra igårkväll! Sen ska det lagas solgryta, det var inte så längesen jag gjorde det men jag är grymt sugen på det igen!
 
Nervositeten börjar flaxa omkring i magen mer och mer nu, på torsdag kommer jag må illa precis hela dagen i väntan på fredag. Fy sjutton så skoj det ska bli att se ännu ett nytt land! Jag hoppas bara passet ligger kvar där jag la det sist, måste kolla detta direkt när jag kommer hem. Men som sag, det låg där sista jag kollade ;)
 
PACKA, det måste jag för tusan börja med idag också! Annars kommer det att bli en sån sista minuten packning som innebär att jag glömmer hälften av allt jag verkligen behöver och att jag bara packar sånt som är yttest onödigt. Resväskan kommer inte att vara så full på vägen dit men jag hoppas på desto mer på vägen hem. Ska försöka att fynda lite där nere på marknaderna! Hoppas hoppas!
 
Nu ska jag fortsätta jobba så att jag kommer hem någongång!
 

For This

I am still not sure what I stand for,
what do I stand for?

I do not know anymore.

50%

Dagen började med att jag skulle möta upp Carro vid IKEA för att gå på stängningsrean och på vägen dit ser jag folk som står på viadukten och spejar ner mot varuhuset. Jag kikar dit och ser en jättekö som sträcker sig ända under viadukten och framför mig är en bilkö upp på viadukten. Hittade parkering vid Willys och fick ställa mig i kön och vänta. Halvvägs framme går pappa och Kristina förbi och smiter in bredvid mig och strax efter kommer Carro med pappa o syster som också smyger sig in. Inne var det så gott som kaos men superlugnt och skönt i restaurangen! Vi fick ihop allt vi ville ha och hade supertur när vi skulle ut igen. Det var kö till kassorna ända upp till spara och förvara och vi lyckades hamna längst fram vid rampen. Det tog en timme därifrån innan vi fick betala. När vi kommer ut ser vi att kön fortfarande är lika lång in till varuhuset och kan då tänka oss att det är kö rakt igenom alltihop. Puh! Jag fick mitt efterlängtade skoskåp som snart är helt monterat och då lägger jag upp bild!

Nu äre filmtajm!

Vädret

Kunde väl sett bättre ut nästa helg.
Men man vet ju aldrig..

Hektiskt

Det är precis vad senaste tiden har varit med jobb och annat, Har knappt varit hemma någonting om kvällarna denna veckan. Inte mycket träning har det blivit heller, mest jobb. Helgen har hittills varit rätt hektisk den också men superskoj. Igår blev det fest med Carro och David, en kväll som började super men slutade lite lite sämre men ändå blev väldigt lyckad!
 
Ikväll blir det bara slappt med internetbanken&räkningar, Alma, choklad och massa film. Har hittat en superbra hemsida också: http://printstagr.am. Där kan man beställa hem foton som tas från instagramgalleriet. Superbra!
 
 
 
 
/B

7 dagar kvar

Om en vecka sitter jag på Kastrup i väntan på ett flyg som ska ta mig till Frankfurt där mellanlandning sker. Några timmar senare sitter jag på ett lite större flygplan mot Ho Chi Minh City (på bilden) och även där blir det endast mellanlandning för att sedan fara vidare till Nha Trang (visas på bilder jag lagt upp tidigare). Här blir det en halv helg som ska spenderas som ren semester, om regnperioden har gått över nåt. Sedan blir det en veckas jobb i paradiset innan vi på fredagen veckan efter flyger tillbaka till Ho Chi Minh City för att spendera 1,5 dagar där. Vi flyger tillbaka igen via Paris natten mellan lördag-söndag.

My ground

You could stand me up at the gates of hell

Gonna stand my ground, won't be turned around
And I'll keep this world from draggin' me down

Well I know what's right, I got just one life
In a world that keeps on pushin' me around
But I'll stand my ground

There ain't no easy way out
I will stand my ground
And I won't back down

love and evolution

Some questions have no answers
Some answers have no truth
The Truth is my religion
And I seen the truth in you
And I, I feel like an aeroplane above the rain
I can fly

10 dagar..

..and counting.

Nedräkning

11 dagar kvar ..
Sjukt nervös !

Trötthet

Det är precis vad jag känt hela dagen. Jag sov flera timmar efter lunch, eftermiddag-/kväll hemma hos Carro och nu hela kvällen hemma.

Gårdagen var fantastiskt skoj! Festen var hemma hos mig med Carro,Karro,Sofia,Julia,David,Johan,Johan. Mycket skratt och grabbar som stod för underhållning. Kvällen på speakeasy var nog den roligaste jag upplevt! Nånsin! Jag o Karro rockade loss på dansgolvet så gott som hela kvällen och inpå natten. Kvällen slutade minst lika bra som den började, inte ofta det är så! Sånna kvällar hoppas jag på fler gånger, när man inte ångrar att man gick från förfesten!

Imon äre nya tag på jobbet som gäller !

/B

Overkill

I can't get to sleep
I think about the implications
Of diving in too deep
And possibly the complications

Especially at night
I worry over situations
I know I'll be alright
Perhaps it's just imagination

Alone between the sheets
Only brings exasperation
It's time to walk the streets
Smell the desperation

At least there's pretty lights
And though there's little variation
It nullifies the night from overkill

Day after day it reappears
Night after night my heartbeat shows the fear
Ghosts appear and fade away
Come back another day

Especially at night
I worry over situations
I know I'll be alright
It's just overkill

4-4

Det blev resultatet efter gårdagens skrällmatch. Ingen trodde på Sverige men fy så fel de hade! Som den optimist jag är brann ett litet hopp inom mig hela tiden och nej det är inget som jag bara säger nu efter att det gick så bra. Någon måste ju tänka positivt bland all världens pessimister (David).

Kvällen spenderades hemma hos Carro. När jag kom dit fick jag lite underhållning i form av henne och hennes pappa som monterade en stor garderob. Alma hade jag med mig också och hon och Jerry hjälpte inte precis till när de sprang bland benen på oss. Alma gav sig till och med på ett rymningsförsök, hon sprang ut genom den öppna balkongdörren men kom sen inte längre. Tack och lov!

När Carros pappa gett upp och begett sig kom David för att inte så mycket hjälpa oss montera till en början utan mest titta på, äta pizza och busa med Alma. Vi fick ihop de två hyllorna efter lite hjärnsläpp och skratt. När benen skulle på lämnade jag över min plats till David och höll istället koll på fotbollen (de snygga grabbarna). Alla hyllor med tv-bänk kom på sin plats och vi kunde alla se det spännande slutet på fotbollsmatchen och skrika lite JAAAA den sista minuten.

En fantastisk kväll!

Friskis&Svettis

Det är där jag håller till när jag tränar! Någon lunch då och då blir det även gymet på IKEAs aktivitetshus, där är det iaf gratis! Friskis är väl inte särskilt billigt men jag är bara glad att det finns något med lite roliga pass i Älmhult. Jag ska försöka komma igång seriöst nu med hårdträning och proteinpulver, jag vill inte träna bort mig själv. På dagens schema stod cirkelfys och inför sista varvet trodde jag att jag skulle dö men det var bara att satsa ännu hårdare, Efter förra veckans pass hade jag träningsvärk i 5 dagar, kan bara tänka mig att det blir ungefär samma sak denna. Har jag tur blir det bara 4.
 
För att orka med jobbet som det är nu måste jag lägga tid på att träna så att jag får lite energi, det blir sån enorm skillnad! Måste bara göra mig av med diverse dåliga vanor också för att få ut utlimat resultat. Jag hade gärna kombinerat passen med löpning men jag har så lätt för att bli förkyld om jag ger mig ut i denna kylan och jag vill försöka bygga upp mitt kassa immunförsvar.
 
Imorgon blire ytterliggare en heldag fylld med jobb och lite mumsig matlagning. När jag stiger upp om morgnarna så är det enda jag kan tänka på att jag ska få sova igen på kvällen men nu när jag sitter här vill jag bara vara uppe. Man missar så mycket om man ska sova hela tiden. Dock har jag märkt senaste tiden att jag fått alldeles för lite sömn och behöver ta igen en hel del!
 
/B
 
 
 

I know who I want to take me home

Closing time
Open all the doors and let you out into the world
Closing time
Turn all of the lights on over every boy and every girl
Closing time
One last call for alcohol so finish your whiskey or beer
Closing time
You don't have to go home but you can't stay here

Closing time
Time for you to go out to the places you will be from
Closing time
This room won't be open till your brothers or your sisters come
So gather up your jackets, move it to the exits
I hope you have found a friend
Closing time
Every new beginning comes from some other beginning's end

Closing time
Time for you to go out to the places you will be from

I know who I want to take me home
I know who I want to take me home
I know who I want to take me home
Take me home

Closing time
Every new beginning comes from some other beginning's end

I wish

For just one moment.

Jag vet inte, jag kan inte.
Inatt ska jag försöka sova gott för jag har en tuff vecka framför mig.

Alldeles för mycket.

Grain

You have faded my reality,
like leaves that turns to dust.

Resor

Just nu ligger jag på mitt rum på Vimmerbys stadshotell, mitt inne i de småländska skogarna. Vi ska besöka en leverantör imorgon och se till att allt ser bra ut inför produktionsstart. Vi ska upp hit även de två kommande veckorna. Det blir många resor framöver, oftast bara över dagen. Nu är även Vietnam-resan bokad och den ser jag verkligen framemot! Det närmar sig med stormsteg.

Just nu är all tid jag har jobb, resa, Alma, sova och lite träning. Det är knappt att det får plats på dygnets 24 timmar. Sömnen får mest stryk och därefter kommer Alma! Det måste bli någon slags ändring på detta så att jag får min egentid/Almatid. Annars går nog vi båda under. Ne just nu är det kaos överallt som måste ordnas upp och jag vet inte i vilken ände jag ska börja.

Nu ska jag få min korta skönhetssömn inför morgondagens 0-serie. Jag vill inte att dagen ska börja som sist jag skulle dit.

/B

Bild på min matplats.

Gekås

8 timmar konstant shopping, lämnade Osby 7.30, var tillbaka 19.30. Spenderade alldeles för mycket pengar. Mina ben är möra och nu ska jag sova!

Projekt

Ja sådana har jag en massa på gång just nu men allt är bara i en enda röra och jag måste försöka organisera! Likaså är det med shoppinglistan inför morgondagens Ullaredsbesök, allt är uppskrivit i huvudet men frågan är vad som har suddats ut tills man är där imon?! Vi beger oss om 6,5 timme så det kan vara tid att sova nu! Alma ligger här bredvid nere i källaren hos mamma.

Natti!

Disigt både ute och inne

När jag kollar ut genom fönstret nu bävar jag lite inför att köra till Växjö om en timme. Det är otroligt dimmigt ute men också inne i mitt huvud. Jag är ingen morgonmänniska överhuvudtaget! Jag sitter med jobbdatorn i knät och Alma sovandes bredvid. Gårdagens tränings känns i hela kroppen. Nej, idag är jag inte alls i form.

Natten var inte helt ultimat heller. Lite kaffe sen är jag on my way!

Landet för längesedan

Det är lite så det känns just nu. Mycket har hänt detta året och mitt liv har helt förändrats. Allt började egentligen vid årsskiftet och eskalerade framåt våren i samband med att jag fick lägenhet i Älmhult. På bara några månader har jag gjort sprickor i två hjärtan och även i mitt eget, jag har bott in mig i min superfina lägenhet, skaffat världens finaste Alma och fått fast jobb på en arbetsplats jag älskar! Just nu är allt som det ska inombords. Jag har några små klumpar men de får jag stångas med efterhand, några stenar har jag att kånka runt på i min ryggsäck.

Jag behöver börja skriva av mig igen för jag har mycket som ligger och pyr. Detta är kanske inte rätt sätt med jag, jag, jag. Men JAG är iaf lättad över hur allt har blivit och att jag kommit vissa vänner närmre och tagit avstånd från de som sänkte humöret. Allt är bra. Så bra som det kan vara i nuläget men det finns fortfarande saker som behövs redas ut. Allt har sin tid.

Nu ska jag och Alma sova så att jag kommer iväg till doktorn imorgon. Äntligen.

/B

RSS 2.0